Resolutio behandelingspakket

 160.00

Compleet pakket voor het behandelen van losse wanden (white line disease), holle wanden en brokkelhoeven

Resolutio – speciale hoefemulsie
Het middel voor de behandeling van losse wanden (white line disease), holle wanden, brokkelhoeven, hoefscheuren, hoefzweren enz.

Pro Ablutio
Hoefreiniger voor een intensieve reiniging en verzorging van de paardenhoeven.

Textura 600ml
Textura is speciale hoefcrème. De crème wordt gebruikt voor verzorging van de hoef en biedt bescherming tegen invloeden van schimmels en bacteriën.

Medical boots
Hoefbehandelings hulpmiddel & transportbeschermer. Een speciale behandelschoen voor het desinfecteren, ontsmetten, reinigen van de hoef. Een speciale behandelschoen voor het desinfecteren, ontsmetten, reinigen van de hoef en het bestrijden van schadelijke schimmels en bacteriën in de paardenhoef.

 

Beschrijving

Resolutio behandelingspakket voor het behandelen van losse wanden (white line disease), holle wanden en brokkelhoeven

Resolutio – speciale hoefemulsie
Resolutio is het middel voor de behandeling van losse wanden (white line disease), holle wanden, brokkelhoeven, hoefscheuren enz.

Pro Ablutio – hoefreiniger
Pro Ablutio wordt gebruikt voor de verzorging en reiniging van hoeven.

Textura 600ml
Textura is speciale beschermende hoefcrème. De crème wordt gebruikt voor verzorging van de hoef en biedt bescherming tegen invloeden van schimmels en bacteriën.

Medical boots – speciale behandelschoen
Hoefbehandelingshulpmiddel & transportbeschermer. Een speciale behandelschoen voor het desinfecteren, ontsmetten, reinigen van de hoef en het bestrijden van schadelijke schimmels en bacteriën in de paardenhoef.